السلام عليكــم ورحمـة الله وبركاتــة ،،
المقادير
صدر دجاج عدد 2 مخلي من العظم و مغسول و مقطع الى مكعبات
كوب زبادي
ملح
فلفل اسود و بابريكا
كاري
فلفل اخضر او ملون مقطع
بصل و طماطم مقسمين الى ارباع
اسياخ خشب مغمسة بالماء حتى لا تحترق
بقدونس مفروم ناعم
الطريقة
نخلط التوابل مع الزبادي و الملح و مكعبات الدجاج في طبق و نتركه لساعتين على الاقل
و الافضل ليلة كاملة في الثلاجة
ثم نضمها في الاسياخ بالتناوب مع الفلفل و البصل و الطماطم
و نصفها في صينية الفرن و ندخلها الى الفرن لمة 20 الى 30 دقيقة و يكون الفرن مسخن قبل فترة
و الف هناوشفا
عشان محدش يسال يعنى ايه بارباريكا
البابريكا الحلوة البيتي
يلا اعمليها في البيت
كيلو فلفل احمر حلو (مش شطة) ويكون طازة
ثوم مفري
نصف كوب زيت
الطريقة:
اطحني الفلفل والثوم في الخلاط لحد مايبقى زي المعجون وعبيها في برطمانات وغطي الوش بالزيت علشان يحفظه
احتفظي به في الثلاجة واستخدميه عند الحاجة
مع المحشي هيخلي لونه احمر
او مع اي تسبيكة هيخلي اللون احمررررررررررررر
او اي اكلة تانية انتى وشطارتك بقى
المقادير
صدر دجاج عدد 2 مخلي من العظم و مغسول و مقطع الى مكعبات
كوب زبادي
ملح
فلفل اسود و بابريكا
كاري
فلفل اخضر او ملون مقطع
بصل و طماطم مقسمين الى ارباع
اسياخ خشب مغمسة بالماء حتى لا تحترق
بقدونس مفروم ناعم
الطريقة
نخلط التوابل مع الزبادي و الملح و مكعبات الدجاج في طبق و نتركه لساعتين على الاقل
و الافضل ليلة كاملة في الثلاجة
ثم نضمها في الاسياخ بالتناوب مع الفلفل و البصل و الطماطم
و نصفها في صينية الفرن و ندخلها الى الفرن لمة 20 الى 30 دقيقة و يكون الفرن مسخن قبل فترة
و الف هناوشفا
عشان محدش يسال يعنى ايه بارباريكا
البابريكا الحلوة البيتي
يلا اعمليها في البيت
كيلو فلفل احمر حلو (مش شطة) ويكون طازة
ثوم مفري
نصف كوب زيت
الطريقة:
اطحني الفلفل والثوم في الخلاط لحد مايبقى زي المعجون وعبيها في برطمانات وغطي الوش بالزيت علشان يحفظه
احتفظي به في الثلاجة واستخدميه عند الحاجة
مع المحشي هيخلي لونه احمر
او مع اي تسبيكة هيخلي اللون احمررررررررررررر
او اي اكلة تانية انتى وشطارتك بقى